De Fyn Ys Winterwinkel

Kom jij onze heerlijke specialiteiten proeven voor de koude winterdagen? Wij zijn 5 dagen per week open voor de lekkerste gebakjes en chocolade.

Bestel direct onze

Heerlijke taarten

Deze winter een uniek en smaakmakend dessert thuis? Ontdek onze huisgemaakt taarten en verras je familie en vrienden met een heerlijk toetje.

 • Te koop in onze winkels
 • Mokka, Roodfruit, Appel Kruimel, Boterkoek, Cheesecake en meer!

Andere smaakmakers

Waar je het warm van krijgt

Eenpersoons gebakjes

Te verkrijgen in verschillende creatieve uitvoeringen.

Chocolade taart

Te verkrijgen in verschillende creatieve uitvoeringen.

Kersttaarten

Te verkrijgen in verschillende creatieve uitvoeringen.

Kom jij proeven?

FYN YS op locatie?

Heb je iets groots te vieren? Je kunt FYN YS ook op locatie bestellen. Familiedag? Diploma-uitreiking? Personeelsfeest? Van 30 tot 500 personen verzorgt FYN YS voor verfrissend lekkers. Bij grote groepen leveren we niet alleen de bijzondere kar, maar ook een personeelslid. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Van kleine tot grote groepen

30 tot 500 personen!

Diverse smaken

30+ smaken in het assortiment!

Vers ijs, gedraaid van lokale melk

Beste ingrediënten uit de streek!

Bijzondere smaken in overleg

Bijna alles is mogelijk! 

Wat vinden klanten?

 • Fabulous

  Christian Peper

  Fabulous gourmet homemade ice cream and sorbet the way it's supposed to be. Glorious fruit flavors pure and fine. Fantastic milk based flavors. Divine dark chocolate, true hazelnut and so on. Treat yourself at least once a month to ice cream of the same quality your grandparents had when they were young. Recommend it!

 • Geweldig ijs!

  Joris Kamp

  Wij komen hier vaker om een ijsje te halen. Altijd goede kwaliteit, temperatuur en heerlijke smaken. Het personeel is altijd super vriendelijk en in voor een praatje. Dank!

 • Heerlijk vers en fruitig!

  Jos Smook

  Ik snap wel dat het hier zo druk is. Wat een lekker ijs. Kom hier vaak en altijd goed. Mijn favoriete smaken blijven toch de yoghurtijs varianten ofschoon ik de pure chocolade ook moeilijk vind te weerstaan.

 • Mooie zaak!

  Vincent

  Mooie ijszaak met veel verschillende smaken. Ijs zeer goed en leuk dat ze verder reiken dan de standaard smaken. Vitamine C smaak is een aanrader. Personeel werkte lekker door en waren vriendelijk en behulpzaam. Prijs kwaliteit ruim voldoende (ruime bollen). Veel zitjes in de buurt en voor mensen met een handicap is het pand goed toegankelijk. Er is zelfs een wc aanwezig voor de klanten. Aanwinst voor Leusden e.o.

 • Snel & vers!

  Kumar Qualm

  Vandaag met mijn mentorklas langsgeweest na goede berichten vernomen te hebben. Het was een heerlijke afsluiting van het schooljaar!

Kom je ook een keer langs?

Leusden

De Biezenkamp 27
3831 JA Leusden

Vathorst

Leeghwater 10
3825 MA Amersfoort
Tijdelijk gesloten

Barneveld

Langstraat 27
3771 BA Barneveld
Tijdelijk gesloten